BASIC

3N7A3754.jpg

Ohjatut

liikuntapaketit

- Basic taso -

Ammattitaitoisten valmentajiemme avulla tiloistamme ja välineistämme saa parhaan mahdollisen hyödyn irti.

AKROBATIA TUTUKSI

Uskallatko tehdä kuperkeikan? Oletko koskaan seissyt käsilläsi tai tehnyt temppuja trampoliinilla?

Tunnilla tutustutaan akrobatian perusliikkeisiin turvallisesti pätevän ohjaajan ohjauksessa. Tunnin aikana osallistujat pääsevät tekemään perusliikuntataitoja ja halutessaan jopa haastamaan itseään. Käytössämme on paljon erilaisia välineitä, joiden avulla on turvallista ja helppoa kehittää kehonhallintaa ja -ymmärystä. Skillz Gymillä on muun muassa trampoliini, ilmavolttirata ja paljon erilaisia patjoja ja alustoja. Tunnin sisältö voidaan rakentaa ryhmän taitotason ja toiveiden mukaan.


SKILLZRATA

Temppurata suunniteltu luomaan osallistujille taatusti hauskoja uusia liikunnallisia elämyksiä!

Perinteisen temppuradan idealla toteutettu rata sisältää monenlaisia osioita, mm. tasapainoa, ketteryyttä ja vartalonhallintaa kehittäviä tehtäviä. Osa taitoradan esteistä / tehtävistä vaativat ryhmän yhteistyötä, siispä aktiviteetti toimii samalla loistavasti ryhmäytymistehtävänä. Tilan monipuolisten välineiden (kuten akrobatiaa varten suunnitellut patjat, alastulomatot jne.) ansiosta rataan saadaan vaihtelua ja sisältöä voidaan muokata helposti ryhmän tason mukaiseksi.

STUNTTIKLINIKKA

Tiedätkö miltä tuntuu nostaa toista ihmistä? Entäpä tulla nostetuksi yläilmoihin?

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan molempia! Koe adrenaliinin virtaavan samalla kun pääset urheilemaan aivan uudella tasolla. Stunteissa osallistujat pääsevät harjoittelemaan koko vartalon kehonhallintaa ja ne ovat myös hyvä tapa yhtenäistää ryhmää ja oppia luottamaan omiin kavereihin. Tunnin aikana pääset kokemaan taatusti jotain uutta ja ikimuistoista!

YOGA FOR EVERYONE

Ota arjen kiireen keskellä hetki aikaa itsellesi, huolla kehoasi ja anna ajatusten rauhoittua.

Koe stressitön ja virkistävä tunti yhdessä ystäviesi kanssa. Yoga on taatusti arjesta poikkeavaa ja miellyttävää yhdessäoloa koko ryhmälle. Tunti on koottu erilaisista kehonhallinta-, venyttely- ja tasapainoharjoitteista, jotka käyvät miellyttävällä tavalla läpi koko kehon. Tunti jättää jälkeensä kevyen ja virkistyneen tunteen. Tunnin vetää kokenut yoga-ohjaajamme ja se pidetään englanniksi. 

AKROBATIA-BASEBALL

Temppuja, pallon lyöntejä ja vanhaa kunnon jenkkimeininkiä!

 

Välineinä pehmeät sisäkäyttöön tarkoitetut välineet. Akrobatia-baseball yhdistää nimensä mukaan akrobatia temppuilun Amerikan lempi-ajanvietteeseen eli baseball:iin! Tilamme soveltuvat loistavasti peleihin suuren pelialueen vuoksi. Tunnin akrobatiataidot räätälöidään osallistujien tason ja toiveiden mukaan.

Yhdistelemme ja räätälöimme paketteja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

 

Kiinnostaako sittenkin muiden tasojen tunnit?

EASY

EXTREME