EXTREME

3N7A7121.jpg

Ohjatut

liikuntapaketit

- Extreme taso -

Ammattitaitoisten valmentajiemme avulla tiloistamme ja välineistämme saa parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Kuplafutis

Suomen hauskin kuplafutiskokemus ammattimaisella otteella, tässä aktiviteetissa hauskanpito on taattu! 

Kuplafutiksen perusidea on sama kuin perinteisessä jalkapallossa. Maalinteko kuitenkin jää usein toissijaiseksi asiaksi, kun päälle puettavat ilmalla täytetyt kuplapallot mahdollistavat mojovat taklaukset pelien aikana. Pelit pelataan Skillz Gymillä turvamatolla eli pelialusta on pehmustettu, ja tuo näin mukavan peliympäristön kovimmillekin taklaajille. Pakettiin sisältyy pelien lisäksi tuomarit, pelitarvikkeet, musiikit pelien ajaksi sekä kuva- ja videomateriaalia peleistänne. Tunnin kuplafutispeli pitää sisällään turvalliset pelit huipputyyppien ohjauksessa, yhdistettynä kovan intensiteetin liikuntaan.

GOT SKILLZ?

Onko sinulla jo SKILLZ:ssejä? Tule näyttämään taitosi ja oppimaan lisää uutta!

 

Got Skillz?-tunti on suunnattu jo hieman akrobatian perusteista ymmärtäville ryhmille. Tunnilla syvennytään pidemmälle akrobatian tekniikoihin ja kehitetään kehonhallintaa ja -ymmärrystä vielä pidemmälle. Tunnilla ei ole tiettyjä taitovaatimuksia mutta on suotavaa, että osallistujilla on jo hieman ymmärrystä akrobatiasta ja sen perustekniikoista.

SKILLZ CHALLENGE

Haluatko haastaa kaverisi SKILLZ-temppuradalla? Kuka vie voiton? Ole seuraava haastaja SKILLZ CHALLENGE:ssä!

SKILLZ CHALLENGE-haaste on perinteisen temppuradan idealla toteutettu rata, joka sisältää monenlaisia osiota, mm. tasapainoa, ketteryyttä ja vartalonhallintaa kehittäviä tehtäviä. Tilan monipuolisten välineiden (kuten akrobatiaa varten suunnitellut patjat, alastulomatot jne.) ansioista rataan saadaan varmasti vaihtelua ja sisältöä voidaan muokata helposti ryhmän tason mukaiseksi. Osallistujat jaetaan joukkueisiin, joissa he tekevät yhteistyötä kilpaillakseen toisiaan vastaan. Aktiiviteetti toimii mainiosti ryhmäytymistehtävänä.

STUNTTIKLINIKKA

Tiedätkö miltä tuntuu nostaa toista ihmistä? Entäpä tulla nostetuksi yläilmoihin?

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan molempia! Koe adrenaliinin virtaavan samalla kun pääset urheilemaan aivan uudella tasolla. Stunteissa osallistujat pääsevät harjoittelemaan koko vartalon kehonhallintaa ja ne ovat myös hyvä tapa yhtenäistää ryhmää ja oppia luottamaan omiin kavereihin. Tunnin aikana pääset kokemaan taatusti jotain uutta ja ikimuistoista!

ADVANCED YOGA

Ota arjen kiireen keskellä hetki aikaa itsellesi, huolla kehoasi ja anna ajatusten rauhoittua.

Koe stressitön ja virkistävä tunti yhdessä ystäviesi kanssa. Yoga on taatusti arjesta poikkeavaa ja miellyttävää yhdessäoloa koko ryhmälle. Edistyneellä yogatunnilla tehdään erilaisia kehonhallinta-, venyttely- ja tasapainoharjoitteita yhdistettynä rauhalliseen syvään hengitykseen. Tunti sopii henkilöille, joilla on jo hieman kokemusta yogasta ja haluavat syvemmän hyppäyksen yogan kehoahuoltavaan mailmaan. Tunti jättää jälkeensä kevyen ja virkistyneen tunteen. Tunnin vetää kokenut yoga-ohjaajamme ja se pidetään englanniksi. 

Yhdistelemme ja räätälöimme paketteja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

 

Kiinnostaako sittenkin muiden tasojen tunnit?

EASY

BASIC