Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ryhmävalmennus

Kaikille ryhmävalmennustunneillemme voi osallistua kuka tahansa omasta lajista tai urheilutaustasta riippumatta. Ryhmävalmennustunneillemme voit ilmoittautua aina sinulle sopivana ajankohtana eikä sitoutumisvelvoitetta ole. Asiakkaana maksat näin vain tunneista, joille osallistut. Valmennustuntimme on suunniteltu niin, että urheilijana voit edetä niiden kautta aloittelijasta huippuosaajaksi asti. Ryhmävalmennuskalenteristamme löytyy tunteja eri ikäisille kohderyhmille:
Lisätietoja eri ikäryhmistä voit lukea klikkaamalla ikäryhmän nimeä.
Lisätietoa ryhmävalmennusten hinnoista löydät hinnastosta.

Ryhmävalmennustunneille voi ilmoittautua enintään 10 - 15 henkilöä kerrallaan tunnista riippuen. Jokaiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen. Ilmoittauduthan tunneille hyvissä ajoin, mielellään jo edellisenä päivänä, mutta kuitenkin viimeistään neljä (4) tuntia ennen valmennustunnin alkua. Ilmoittautumisen voi myös perua viimeistään neljä (4) tuntia ennen valmennustunnin alkua.
Tunneille voit ilmoittautua tuntikalenterimme kautta.

Mikäli et löydä itsellesi sopivia aikoja akrobatiatunneilta, voit lähettää toivomuksen uudesta tuntiajasta ja tasosta osoitteeseen info@skillzgym.fi. Vaihtoehtoisesti voitte ottaa myös yksityisvalmennusta, jolloin voitte valita harjoitusajan vapaammin.

Tutustuttehan palveluidemme yleisiin ehtoihin.

Rekisteröityessäsi kaksi ryhmävalmennuskertaa yhden hinnalla

Rekisteröityessäsi hallilla saat automaattisesti toisen kerran kaupan päälle.

Jos rekisteröidyt netissä ja ostat ryhmävalmennustuotteen verkkokaupasta voit hakea hyvityksen siitä asiakastilillesi (huom: hyvitys ei koske kuukausikortteja). Valmennustunnin jälkeen lähetä sähköpostia info@skillzgym.fi ja ilmoita viestissä nimesi, tili-ID:si, tunnin nimi sekä kellonaika, jolla olit tutustumassa ja tieto siitä, että haluat hyvityksen ensimmäisestä ryhmävalmennuskerrasta. Sähköpostin saatuamme hyvitämme tuon yhden kerran takaisin asiakastilillesi ja voit käyttää sen uudestaan haluamaasi ryhmävalmennukseen.

Huom: hyvitys ei koske kuukausikortteja.