Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vapaaharjoittelu

Tarjoamme Skillz Gymillä mahdollisuuden vapaaharjoitteluun eli kuka tahansa voi tulla omatoimisesti harjoittelemaan haluamiansa taitoja vapaana oleville alueille.
Vapaaharjoittelun aukioloajat:
arkisin klo 9.00 - 21.00
viikonloppuisin klo 10.00 - 18.00
Tarkistathan ajankohtaiset aukioloajat sekä vapaaharjoitteluun käytettävissä olevat vapaat alueet kalenterista.

Vapaaharjoitteluun tullessasi:
1. Käy tarkistamassa alueiden vapaat ajat yllä olevasta kalenterin linkistä
2. Tule paikalle ja ilmoittaudu Skillz Gymin toimistossa.

Voit maksaa vapaaharjoittelun joko ostamalla vapaaharjoittelun sarjatuotteen tai kuukausikortin etukäteen ajanvarausjärjestelmästä. Skillz Gymin toimistosta ja nettikaupasta myytävissä sarja- ja kuukausikorttien lisäksi myös yksittäiskerrat. Saatavilla myös superkortteja, joilla yhdistät kätevästi vapaaharjoittelun ja ryhmävalmennuksen. Vapaaharjoitteluhinnaston löydät täältä.

Vapaaharjoitteluun ei ole aikarajaa yhden päivän aikana, mutta toimistossa tulee aina ilmoittautua tullessa Skillz Gymille. Huomioithan muut vapaaharjoittelijat ja hallin asiakkaat ollessasi vapaaharjoittelussa.

Vapaaharjoittelussa ei ole valmennusta. Mikäli haet ohjattuja valmennuksia, tutustu meidän ryhmä- ja yksityisvalmennuksiin sekä klinikoihin.

Tutustuttehan palveluidemme yleisiin ehtoihin.

Rekisteröityessäsi kaksi vapaaharjoittelukertaa yhden hinnalla

Rekisteröityessäsi hallilla saat automaattisesti toisen kerran kaupan päälle.

Jos rekisteröidyt netissä ja ostat vapaaharjoittelutuotteen verkkokaupasta voit hakea hyvityksen siitä asiakastilillesi (huom: hyvitys ei koske kuukausikortteja). Vapaaharjoittelukäynnin jälkeen lähetä sähköpostia info@skillzgym.fi ja ilmoita viestissä nimesi, tili-ID:si, ajankohta, jolloin olit harjoittelemassa ja tieto siitä, että haluat hyvityksen ensimmäisestä vapaaharjoittelukerrasta. Sähköpostin saatuamme hyvitämme tuon yhden kerran takaisin asiakastilillesi ja voit käyttää sen uudestaan haluamanasi ajankohtana vapaaaharjoitteluun.

Huom: hyvitys ei koske kuukausikortteja.