EASY

3N7A7841.jpg

Ohjatut

liikuntapaketit

- Easy taso -

Ammattitaitoisten valmentajiemme avulla tiloistamme ja välineistämme saa parhaan mahdollisen hyödyn irti.

AKROBATIA TUTUKSI

Uskallatko tehdä kuperkeikan? Oletko koskaan seissyt käsilläsi tai tehnyt temppuja trampoliinilla?

Tunnilla tutustutaan akrobatian perusliikkeisiin turvallisesti pätevän ohjaajan ohjauksessa. Tunnin aikana henkilöstönne pääsee tekemään perusliikuntataitoja ja halutessaan jopa haastamaan itseään. Käytössämme on paljon erilaisia välineitä, joiden avulla on turvallista ja helppoa kehittää kehonhallintaa ja -ymmärystä. Skillz Gymillä on muun muassa trampoliini, ilmavolttirata ja paljon erilaisia patjoja ja alustoja. Tunnin sisältö voidaan rakentaa ryhmän taitotason ja toiveiden mukaan.

SKILLZRATA

Temppurata suunniteltu luomaan henkilöstöllenne yhteisiä, taatusti hauskoja, sekä uusia liikunnallisia elämyksiä!

Perinteisen temppuradan idealla toteutettu rata sisältää monenlaisia osioita, mm. tasapainoa, ketteryyttä ja vartalonhallintaa kehittäviä tehtäviä. Osa taitoradan esteistä / tehtävistä vaativat ryhmän yhteistyötä, siispä aktiviteetti toimii samalla loistavasti ryhmäytymistehtävänä. Tilan monipuolisten välineiden (kuten akrobatiaa varten suunnitellut patjat, alastulomatot jne.) ansiosta rataan saadaan vaihtelua ja sisältöä voidaan muokata helposti ryhmän tason mukaiseksi.

Syvävenyttely

Niskat kipeät? Selkä jumissa? Tule mukaan huoltamaan kehoasi!

Syvävenyttelytunnilla venytellään oikeaoppisesti valmentajan ohjauksella taaten turvallinen venyttely, joka todella huoltaa kehoa läpikotaisin. Syvävenyttely tunti voidaan räätälöidä istumatyötä tekevälle henkilöstöryhmälle suunnattuna tuntina jonka aikana opetellaan venyttelyrutiini joka on helppo tehdä vaikka tauolla parantamaan kehon olotilaa töiden välissä! Kehosi kiittää osallistuttuasi Syvävenyttelytunnille!

Yhdistelemme ja räätälöimme paketteja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

 

Kiinnostaako sittenkin muiden tasojen tunnit?

BASIC

EXTREME