Kehonhuolto paketit

3N7A9188.jpg

Ohjatut

KEHONHUOLTO-

paketiT

Ammattitaitoisten valmentajiemme avulla tiloistamme ja välineistämme saa parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Syvävenyttely

Niskat kipeät? Selkä jumissa? Tule mukaan huoltamaan kehoasi!

Tule mukaan huoltamaan kehoasi! Syvävenyttelytunnilla venytellään oikeaoppisesti valmentajan ohjauksella taaten turvallinen venyttely, joka todella huoltaa kehoa läpikotaisin. Syvävenyttely tunti voidaan räätälöidä istumatyötä tekevälle henkilöstöryhmälle suunnattuna tuntina jonka aikana opetellaan venyttelyrutiini joka on helppo tehdä vaikka tauolla parantamaan kehon olotilaa töiden välissä! Kehosi kiittää osallistuttuasi Syvävenyttelytunnille!

YOGA FOR EVERYONE

Ota arjen kiireen keskellä hetki aikaa itsellesi, huolla kehoasi ja anna ajatusten rauhoittua.

Koe stressitön ja virkistävä tunti yhdessä kollegojesi kanssa. Yoga on taatusti arjesta poikkeavaa ja miellyttävää yhdessäoloa koko ryhmälle. Tunti on koottu erilaisista kehonhallinta-, venyttely- ja tasapainoharjoitteista, jotka käyvät miellyttävällä tavalla läpi koko kehon. Tunti jättää jälkeensä kevyen ja virkistyneen tunteen. Tunnin vetää kokenut yoga-ohjaajamme ja se pidetään englanniksi. 

ADVANCED YOGA

Huolla kehoasi ja mieltäsi kasvattaen samanaikaisesti kehonhallintaasi, liikkuvuuttasi ja tasapainoasi!

Edistyneellä yogatunnilla tehdään erilaisia kehonhallinta-, venyttely- ja tasapainoharjoitteita yhdistettynä rauhalliseen syvään hengitykseen. Tunti sopii henkilöille, joilla on jo hieman kokemusta yogasta ja haluavat syvemmän hyppäyksen yogan kehoahuoltavaan mailmaan. Tunnin jälkeen huomaat yoganneesi. Tunnin vetää kokenut yoga-ohjaajamme ja se pidetään englanniksi.

Yhdistelemme ja räätälöimme paketteja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

 

Kiinnostaako myös ohjatut liikuntapaketit? Valitse ensin taso:

EASY

BASIC

EXTREME