KOULUt ja päiväkodit

EV8A4720 full hd.jpg

SKILLZ GYMILLÄ KOuLU- ja päiväkotiRYHMÄT PÄÄSEVÄT NAUTTIMAAN MONIPUOLISISTA HARJOITUSTILOISTA JA -VÄLINEISTÄ. LIIKUNTAPALVELUMME HERÄTTÄVÄT LIIKUNNAN ILON KAIKENIKÄISISSÄ JA TARJOAVAT AIVAN UUDENLAISIA LIIKUNNALLISIA ELÄMYKSIÄ!

 
 
if_coin_euro_135024.png

3 €/ HLÖ

Liikuntatunti Skillz Gymillä oman OPETTAJAN JOHDOLLA

 

6 €/ HLÖ*

SKILLZ KOUTSIEN OHJAAMA liikuntatunti, jonka avulla tiloistamme ja välineistämme saa parhaan mahdollisen hyödyn irti

 
 

*10 - 25 HLÖ, 60MIN

Temppukamat.jpg
if_1-70_2362580_pieni.png

Käytössä olevat välineet:

if_1-70_2362580_pieni.png
 
3N7A9650.jpg

Kuntoilu-välineet

:

-painopalloja

-Kahvakuulia

-joogamattoja

-tasapainolautoja

-jumppakeppejä

-jumppapalloja

3N7A0564.jpg

Akrobatia-välineet:

-2 erillistä

ilmavolttirataa

-kaksi

ilmatrampoliinia

-lukuisia

akrobatiaharjoitus-

patjoja

 
 

 

Ohjatut liikuntapaketit

Ammattitaitoisten ohjaajiemme avulla tiloistamme ja välineistämme saa parhaan mahdollisen hyödyn irti. Ohjattu tunti kustantaa 6 €/h per oppilas, sisältäen yhden ilmaisen lisätunnin vapaaharjoittelua.

 

AKROBATIA TUTUKSI

Uskallatko tehdä kuperkeikan? Oletko koskaan seissyt käsilläsi tai hyppinyt trampoliinilla?

Tunnilla tutustutaan akrobatian perusliikkeisiin turvallisesti pätevän ohjaajan ohjauksessa. Tunnin aikana oppilaat pääsevät tekemään perusliikuntataitoja ja halutessaan jopa haastamaan itseään. Käytössämme on paljon erilaisia välineitä, joiden avulla omaan kehoon ja sen liikkumiseen voi tutustua mielekkääsi ja monipuolisesti. Skillz Gymillä on muun muassa trampoliini, ilmavolttirata ja paljon erilaisia patjoja ja alustoja. Tunnin sisältö voidaan rakentaa ryhmän taitotason ja toiveiden mukaan.

GOT SKILLZ?

Onko sinulla jo SKILLZ:ssejä? Tule näyttämään taitosi ja oppimaan lisää uutta!

GOT SKILLZ?-tunti on suunnattu jo hieman akrobatian perusteista ymmärtäville ryhmille. Tunnilla syvennytään pidemmälle akrobatian tekniikoihin ja kehitetään kehonhallintaa ja -ymmärrystä. Tunnilla ei ole tiettyjä taitovaatimuksia mutta on suotavaa, että oppilailla on jo hieman ymmärrystä siitä miten oma keho liikkuu ja ehkä jopa hieman ymmärrystä akrobatiasta ja ylösalaisin, nurinkurin olosta.

SKILLZRATA

Temppurata suunniteltu luomaan osallistujille taatusti hauskoja uusia liikunnallisia elämyksiä!

Perinteisen temppuradan idealla toteutettu rata sisältää monenlaisia osioita, mm. tasapainoa, ketteryyttä ja vartalonhallintaa kehittäviä tehtäviä. Osa taitoradan esteistä / tehtävistä vaativat oppilaiden yhteistyötä, siispä aktiviteetti toimii samalla loistavasti ryhmäytymistehtävänä. Tilan monipuolisten välineiden (kuten akrobatiaa varten suunnitellut patjat, alastulomatot jne.) ansiosta rataan saadaan vaihtelua ja sisältöä voidaan muokata helposti ryhmän tason mukaiseksi, niin että kaikille löytyy haastetta.!

SKILLZ CHALLENGE

Haluatko haastaa kaverisi SKILLZ-temppuradalla? Kuka vie voiton? Ole seuraava haastaja SKILLZ CHALLENGE:ssä!

 

SKILLZ CHALLENGE-haaste on Skillzrata boostattuna seuraavalle levelille! Terveellä kilpailulla höystettynä haaste tarjoaa hauskan tavan liikkua. Oppilaat jaetaan joukkueisiin joissa he tekevät yhteistyötä kilpaillakseen toisiaan vastaan, joten tämäkin aktiiviteetti on huikea ryhmäytymistehtävä.

STUNTTIKLINIKKA

Tiedätkö miltä tuntuu nostaa toista ihmistä? Entäpä tulla nostetuksi yläilmoihin?

 

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan molempia! Koe adrenaliinin virtaavan samalla kun pääset liikkumaan koko kohon voimin. Stunteissa oppilaat pääsevät harjoittelemaan koko vartalon kehonhallintaa ja ne ovat myös hyvä tapa yhtenäistää ryhmää ja oppia luottamaan oman ryhmän jäseniin. Tunnin aikana pääset kokemaan taatusti jotain uutta ja ikimuistoista!

Syvävenyttely

Niskat kipeät taululle tuijottelusta? Selkä jumissa pulpetissa istumisesta? Tule mukaan huoltamaan kehoasi!

Syvävenyttelytunnilla venytellään oikeaoppisesti valmentajan ohjauksella taaten turvallinen venyttely, joka todella huoltaa kehoa läpikotaisin. Tunti voidaan räätälöidä täysin osallistujien tarpeiden ja tason mukaan ja tunnilta voi myös halutessaan poimia vinkkejä kehonhuollon ylläpitoon kotona. Kehosi kiittää osallistuttuasi Syvävenyttelytunnille!

YOGA FOR EVERYONE

Ota arjen kiireen keskellä hetki aikaa itsellesi, huolla kehoasi ja anna ajatusten rauhoittua.

Yoga on miellyttävää yhdessäoloa ja erilaista liikuntaa koko ryhmälle. Tunti on koottu erilaisista kehonhallinta-, venyttely- ja tasapainoharjoitteista, joiden avulla oppilaat oppivat aivan erilaista liinkunnamuotoa, jossa yhdistyy urheilu ja rentoutuminen ainutlaatuisella tavalla. Tunti jättää jälkeensä kevyen ja virkistyneen tunteen. Tunnin vetää kokenut yoga-ohjaajamme ja se pidetään englanniksi.

ADVANCED YOGA

Kokemusta yogasta? Koe stressitön ja virkistävä tunti yhdessä luokkasi kanssa.

 

Edistyneellä yogatunnilla tehdään erilaisia kehonhallinta-, venyttely- ja tasapainoharjoitteita yhdistettynä rauhalliseen syvään hengitykseen. Tunti sopii henkilöille, joilla on jo hieman kokemusta yogasta ja haluavat syvemmän hyppäyksen yogan kehoahuoltavaan mailmaan. Tunnin vetää kokenut yoga-ohjaajamme ja se pidetään englanniksi.