URHEILUSEURAT

EV8A8089_1.jpg

Tavoitteemme on tehdä harjoittelusta niin turvallista kuin mahdollista sekä tarjota jokaiselle mahdollisuus kehittyä entistäkin paremmiksi urhelijoiksi!

Skillz Gymillä on Suomen laajin ja monipuolisin valikoima erilaisia akrobatiavälineitä sekä tilavat harjoittelutilat.

Tilamme soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen liikuntaan. Tarjoamme urheiluseuroille tilavuokraa ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä liikunnalisia elämyspaketteja, joiden avulla voi viettää ikimuistoisen päivän.

 
EV8A4919 full hd.jpg
 

Ohjatut aktiviteettipaketit

Ammattitaitoisten valmentajiemme avulla tiloistamme ja välineistämme saa parhaan mahdollisen hyödyn irti tuoden uutta näkulmaa joukkueen tai seuran urheiluun.

 

Kuplafutis

Suomen hauskin kuplafutiskokemus ammattimaisella otteella, tässä aktiviteetissa hauskanpito on taattu! 

Kuplafutiksen perusidea on sama kuin perinteisessä jalkapallossa. Maalinteko kuitenkin jää usein toissijaiseksi asiaksi, kun päälle puettavat ilmalla täytetyt kuplapallot mahdollistavat mojovat taklaukset pelien aikana. Pelit pelataan Skillz Gymillä turvamatolla eli pelialusta on pehmustettu, ja tuo näin mukavan peliympäristön kovimmillekin taklaajille. Pakettiin sisältyy pelien lisäksi tuomarit, pelitarvikkeet, musiikit pelien ajaksi sekä kuva- ja videomateriaalia peleistänne. Tunnin kuplafutispeli pitää sisällään turvalliset pelit huipputyyppien ohjauksessa, yhdistettynä kovan intensiteetin liikuntaan. 

AKROBATIA TUTUKSI

Uskallatko tehdä kuperkeikan? Oletko koskaan seissyt käsilläsi tai hyppinyt trampoliinilla?

Tunnilla tutustutaan akrobatian perusliikkeisiin turvallisesti pätevän ohjaajan ohjauksessa. Tunnin aikana urheilijat pääsevät tekemään perusliikuntataitoja ja halutessaan jopa haastamaan itseään. Käytössämme on paljon erilaisia välineitä, joiden avulla on turvallista ja helppoa kehittää kehonhallintaa ja -ymmärystä. Skillz Gymillä on muun muassa trampoliini, ilmavolttirata ja paljon erilaisia patjoja ja alustoja. Tunnin sisältö voidaan rakentaa ryhmän taitotason ja toiveiden mukaan.

GOT SKILLZ?

Onko sinulla jo SKILLZ:ssejä? Tule näyttämään taitosi ja oppimaan lisää uutta!

 

GOT SKILLZ?-tunti on suunnattu jo hieman akrobatian perusteista ymmärtäville ryhmille. Tunnilla syvennytään pidemmälle akrobatian tekniikoihin ja kehitetään kehonhallintaa ja -ymmärrystä vielä pidemmälle. Tunnissa ei ole tiettyjä taitovaatimuksia mutta on suotavaa, että urheilijoilla on jo hieman ymmärrystä akrobatiasta ja sen perustekniikoista.

SKILLZRATA

Temppurata suunniteltu luomaan osallistujille taatusti hauskoja uusia liikunnallisia elämyksiä!

Perinteisen temppuradan idealla toteutettu rata sisältää monenlaisia osioita, mm. tasapainoa, ketteryyttä ja vartalonhallintaa kehittäviä tehtäviä. Osa taitoradan esteistä / tehtävistä vaativat urheilijoiden yhteistyötä, siispä aktiviteetti toimii samalla loistavasti ryhmäytymistehtävänä. Tilan monipuolisten välineiden (kuten akrobatiaa varten suunnitellut patjat, alastulomatot jne.) ansiosta rataan saadaan vaihtelua ja sisältöä voidaan muokata helposti ryhmän tason mukaiseksi.

SKILLZ CHALLENGE

Haluatko haastaa kaverisi SKILLZ-temppuradalla? Kuka vie voiton? Ole seuraava haastaja SKILLZ CHALLENGE:ssä!

 

SKILLZ CHALLENGE-haaste on Skillzrata boostattuna seuraavalle levelille! Terveellä kilpailulla höystettynä haaste tarjoaa hauskan tavan urheilla. Urheilijat jaetaan joukkueisiin, joissa he tekevät yhteistyötä kilpaillakseen toisiaan vastaan, joten tämäkin aktiiviteetti on huikea ryhmäytymistehtävä.

STUNTTIKLINIKKA

Tiedätkö miltä tuntuu nostaa toista ihmistä? Entäpä tulla nostetuksi yläilmoihin?

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan molempia! Koe adrenaliinin virtaavan samalla kun pääset urheilemaan aivan uudella tasolla. Stunteissa urheilijat pääsevät harjoittelemaan koko vartalon kehonhallintaa ja ne ovat myös hyvä tapa yhtenäistää ryhmää ja oppia luottamaan omaan joukkueeseen. Tunnin aikana pääset kokemaan taatusti jotain uutta ja ikimuistoista!

Syvävenyttely

Lihakset kipeänä ja jumissa treeneistä? Tule mukaan huoltamaan kehoasi!

Syvävenyttelytunnilla venytellään oikeaoppisesti valmentajan ohjauksella taaten turvallinen venyttely, joka todella huoltaa kehoa läpikotaisin. Tunti voidaan räätälöidä täysin osallistujien tarpeiden ja tason mukaan ja tunnilta voi myös halutessaan poimia vinkkejä urheilijan arkeen kehonhuollon ylläpitoon arjessa. Kehosi kiittää osallistuttuasi Syvävenyttelytunnille!

YOGA FOR EVERYONE

Ota arjen kiireen keskellä hetki aikaa itsellesi, huolla kehoasi ja anna ajatusten rauhoittua.

 

Yoga on taatusti arkitreenistä poikkeavaa ja miellyttävää yhdessäoloa koko joukkueelle. Tunti on koottu erilaisista kehonhallinta-, venyttely- ja tasapainoharjoitteista, jotka käyvät miellyttävällä tavalla läpi koko kehon. Tunti jättää jälkeensä kevyen ja virkistyneen tunteen. Tunnin vetää kokenut yoga-ohjaajamme ja se pidetään englanniksi.


ADVANCED YOGA

Kehonhuoltoa parhaimmillaan! Koe stressitön ja virkistävä tunti yhdessä joukkueesi kanssa!

Kehonhuollon tärkeys on asia, jonka jokainen urheilija ja valmentaja varmasti tuntee.  Edistyneellä yogatunnilla tehdään erilaisia kehonhallinta-, venyttely- ja tasapainoharjoitteita yhdistettynä rauhalliseen syvään hengitykseen. Tunti sopii urheilijoille, joilla on jo hieman kokemusta yogasta ja haluavat syvemmän hyppäyksen yogan kehoahuoltavaan mailmaan. Tunnin vetää kokenut yoga-ohjaajamme ja se pidetään englanniksi.

AKROBATIA-BASEBALL

Temppuja, pallon lyöntejä ja vanhaa kunnon jenkkimeininkiä!

 

Välineinä pehmeät sisäkäyttöön tarkoitetut välineet. Akrobatia-baseball yhdistää nimensä mukaan akrobatia temppuilun Amerikan lempi-ajanvietteeseen eli baseball:iin! Tilamme soveltuvat loistavasti peleihin suuren pelialueen vuoksi. Tunnin akrobatiataidot räätälöidään osallistujien tason ja toiveiden mukaan.

Yhdistelemme ja räätälöimme paketteja asiakkaan toiveiden mukaisesti.