SALIPUOLI

Sali4 ilman mattoa.jpg
 

Salipuolen alueet

Tilamme soveltuu erinomaisesti kaikenlaiseen liikuntaan ja ryhmätoimintaan sekä myös juhlatilaksi. Kaikki salit muuntautuvat helposti myös erillisiksi kokous- tai juhlatiloiksi.

 
 

Sali 1

12 X 12 M

KORKEUS: 5,2 - 6,3 M

Salissa 1 on alustana sisäliikuuntaan tarkoitettu muovimatto ja tarpeen mukaan rullattava cheerleading-/voimistelumatto. Salissa on oma korkealaatuinen äänentoisto ja peilit kahdella sivulla. Kolmella sivulla on kiinnitettynä balettitangot, yhden erillisen liikuteltavan lisäksi.

 

Sali 2

12 X 12 M

KORKEUS: 5,6 - 6,3 M

Salissa 2 alustana on parketti tai vaihtoehtoisesti rullattava cheerleading-/voimistelumatto. Kahdella sivulla on peilit ja äänentoisto on erinomainen. Alue soveltuu kaikkeen sisäliikuntaan ja tapahtumiin.

 

Sali 3

12 X 12 M

KORKEUS: 5,6 - 6,3 M

Salissa 3 on alustana sisäliikuuntaan tarkoitettu muovimatto ja tarpeen mukaan rullattava cheerleading-/voimistelumatto. Salista 3 avautuu fantastinen näkymä länsiväylän yli Lapinlahdelle isoista avarista ikkunoista jotka kulkevat yhden sivun matkan. Kahdella sivulla on peilit ja balettitangot kolmella sivulla sekä kaksi erillistä irrallista balettitankoa.

 

Sali 4

9 X 10 M

KORKEUS: 5,7 - 7,8 M

Salissa 4 on alustana parketti ja tarpeen mukaan rullattava cheerleading-/voimistelumatto. Salissa 4 on upeat näkymät Länsiväylän ylitse Lapinlahdelle yhden koko sivun mittaisista ikkunoista. Salissa on balettitangot ja peilit kahdella sivulla.